info web site

LEKKERE OUD EN NIEUW RECEPTEN

o.a.


Deze website is zeer gemakkelijk in gebruik hieronder een paar regels om recepten te kunnen opzoeken.
  1. Als je weet voor een soort recept dat je zoekt (b.v. een koudvoorgerecht) dan ga je gewoon via deze omschrijving naar de gerechten index, dus klikken op de voorgerechten en je ziet de recepten index van de voorgerechten.

  2. Als je niet weet in welke index dat je moet zoeken voor een bepaald gerecht (b.v. tutti frutti) dan kun je ook via de ABC index zoeken, mits het gerecht of product erbij staat.
  3. En je kunt op de zoek machine klikken en het gerecht of product in tikken en vervolgens op ok.

Als je een recept niet kan vinden

Indien je recept of product kan niet kan vinden dan kan het zijn dat het er nog niet bij staat doordat het niet aan bod gekomen.


informatie over producten of gerechten

Als je iets wilt weten over een gerecht, product of een recept die er niet bij staat mail me dan dan probeer ik er een op te zoeken of te maken.


Je eigen recepten op het net

Heb je zelf ook mooie recepten van bijzondere gerechten of combinatie`s en je wilt ze wel delen met andere mensen mail me ze dan, dan zorg ik ervoor dat ze op de site komen. Het is geen probleem als misschien de receptuur niet helemaal klopt of niet goed omschreven is(b.v. omdat het je eigen bedacht receptje is) ik werk het verder uit indien maak ik het gerecht een keer zodat het voor iedereen toegankelijk is.

DICK

 
Klik HIER als u Dick een e-mail wilt sturen.