Raapsteeltjes-stamppot met paddestoelen en walnoten

raapstelen............................................. 500 gram
gemengde paddestoelen gesneden................. 500 gram
aardappelen kruimig .......................................1 kilo
olijfolie.................................................. 1 eetlepel
walnoten grof gehakt.................................. 50 gram
zout en peper ...........................................1 snufje


  1. Bereiding

    Verhit de olijfolie in een pan en bak de paddestoelen 5 minuten.

  2. Blancheer de raapstelen met een beetje zout 1 minuut en laat ze goed
    uitlekken.
  3. Kook de aardappelen gaar en stamp ze samen met de
    raapstelen tot een grove stamppot.
  4. Mocht de stamppot te droog zijn
    voeg dan een scheutje olijfolie toe.
  5. Schep de paddestoelen en
    walnoten erdoor en breng de stamppot op smaak met peper en zout.


Met dank aan
Louis & Miranda
voor dit recept

www.raapstelen.nl

©